8.3 C
Lloret de Mar

La colla lloretenca Així Som serà Carnestoltes a Lloret i a Blanes

Malgrat tota la feina que hi ha al darrere, els seus membres asseguren que la felicitat que senten al desfilar els compensa.

Colla Així Som
Colla Així Som

Darreres Notícies

La colla lloretenca Així Som serà el Carnestoltes de Lloret i també de Blanes. Una colla que té els seus orígens al barri de Can Carbó, però que en els últims anys ha crescut molt i rep persones fins i tot d’altres municipis. Aquest any superaran la quarantena de persones.

Tres dels seus membres, els germans Jordi i Adrià Llorente i la Noemi, que han passat per la ràdio, no han volgut revelar cap detall de com serà la disfressa, tot i que sí que ens han avançat el nom de la carrossa.

Un dels trets forts de la colla, segons ells, és la preparació de les coreografies, que sempre tenen en compte la temàtica de la disfressa. La colla, que va crear-se sense gaires recursos, ha treballat molt per poder celebrar el Carnaval cada any amb una carrossa. Per aconseguir-ho, organitza campanyes de promoció per donar-se a conèixer i per recaptar diners.

Com totes les colles que participen al Carnaval, Així Som ho viu de manera molt intensa i, malgrat tota la feina que hi ha al darrere, els seus membres asseguren que la felicitat que senten al desfilar els compensa.

L’arribada del Carnestoltes serà divendres 5 al vespre, mentre que la rua a Lloret es farà dissabte a la tarda i diumenge al migdia. Pel que fa a Blanes, la desfilada serà diumenge a la tarda. La colla Així Som també sortirà a Calella el dia 13 i a Tossa, el 20.

spot_img

El + Vist