Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Les protagonistes de "Tres"

La comèdia ‘Tres’, amb Magnòlia Teatre, arriba aquest diumenge al Casal de l’Obrera

L'argument el protagonitzen tres amigues de la infància que, després de trenta anys sense veure's, es retroben i decideixen tenir un fill cadascuna, però tots del mateix home.

Les protagonistes de "Tres"

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Tres amigues de la infància que es retroben després de trenta anys sense veure’s i decideixen que volen quedar-se embarassades del mateix home. Aquest és el punt de partida d’una comèdia titulada Tres, que arriba aquest diumenge al Casal de l’Obrera de la mà de la companyia La Magnòlia Teatre.

A l’escenari hi pujaran quatre protagonistes: la Montserrat Ballart, l’Àngels Hugas, la Yolanda Climent i en Josep Creus. Aquest últim apunta que les tres amigues fan una emboscada al noi que volen que es converteixi en el pare dels seus fills.

L’obra és de Juan Carlos Rubio i, com tots els seus treballs, la trama es complementa amb diferents temes.

La Magnòlia Teatre, de Malgrat de Mar, ja fa anys que porta a Lloret els seus espectacles. La comèdia Tres es podrà veure aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Casal de l’Obrera. El preu de les entrades, que es poden comprar al Puntet, és de set euros.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.