7.2 C
Lloret de Mar
Cartell de la funció

La companyia Karmate actua al Teatre de Lloret a través del FITAG Municipis

L’obra es titula DALL'ALTRA (Parte del Mar) i combina el teatre físic, el relat i la poesia. Es podrà veure avui, a les 21 hores, amb totes les mesures per la Covid-19.

Cartell de la funció

Darreres Notícies

La companyia argentina Karmate actua aquesta nit al Teatre de Lloret, dins del projecte FITAG Municipis, del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona. L’obra es titula DALL’ALTRA (Parte del Mar) i combina el teatre físic, el relat i la poesia.

L’han creat tres noies que fan a la vegada d’actrius i directores i, tal com explica una d’elles, Julieta Moras, parteixen de la immigració de les generacions anteriors cap a l’Argentina. L’espectacle uneix tres camins en un mateix moment, en la recerca de la veritat.

Un moment de l’espectacle (Karmate)

És la primera vegada que Karmate, de procedència argentina però amb residència a Catalunya, participa al FITAG. Avui, en acabar la funció, la companyia oferirà un col·loqui amb els assistents per intercanviar impressions. Una cosa que els agrada molt, ja que asseguren que cadascú percep l’espectacle de manera diferent i és molt interessant posar-ho en comú.

La funció, amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19, començarà aquesta nit, a partir de les nou, al Teatre de Lloret. Les entrades valen cinc euros i es poden comprar al web del Teatre.

spot_img

El + Vist