14.5 C
Lloret de Mar
Diego Berardi

La comunitat uruguaiana organitza a Lloret de Mar un dels concerts més grans de la Costa Brava

El concert es farà aquest diumenge, a les 19 hores, a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

Diego Berardi

Darreres Notícies

L’Hotel Guitart serà la seu, aquest diumenge, del concert més gran de la Costa Brava de la comunitat uruguaiana. Al llarg de quatre hores, es podrà gaudir dels estils més destacats de l’Uruguai, com la murga i el candombe, amb artistes reconeguts a sud-Amèrica.

Alejandro Balbis (Instagram)

L’esdeveniment comptarà amb les actuacions d’Alejandro Balbis –un dels cantants més importants de l’Uruguai-, Sebastián Ramírez –que va ser finalista al concurs televisiu Tu sí que vales-, el Grupo Murga, el Quinteto Oriental Diego Berardi.

L’esdeveniment es titula Avancem el Carnaval, que és la festa més important de l’Uruguai, amb quaranta dies de durada. A través d’aquest concert, es volen donar a conèixer els estils més característics del país sud-americà: la murga i el candombe.

El concert es farà aquest diumenge, a les set de la tarda, a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, que obrirà les portes una hora abans de l’espectacle. Hi ha diferents promocions pel que fa a les entrades: pel preu de 30 euros, es poden adquirir dos bitllets, amb entrada gratuïta pels menors de 12 anys. A més, també es pot demanar una taula VIP, al preu de 250 euros, amb espai per a quatre persones. Les reserves es poden fer al telèfon 675 497 632.

spot_img

El + Vist