17.8 C
Lloret de Mar

La confraria de Sant Elm fa un reconeixement a la comunitat ucraïnesa

Amb motiu de la 23a edició de la Nit de Sant Elm, aquest divendres.

Imatge de Sant Elm, a la capella dels Sants Metges
Imatge de Sant Elm, a la capella dels Sants Metges

Darreres Notícies

Lloret de Mar celebra la Festivitat de Sant Elm amb una missa, un concert, a més d’un sopar en què es farà un reconeixment a la comunitat ucraïnesa de la vila, per haver ajudat els refugiats.

servicios profesionales jimenez

El president de la confraria de Sant Elm, Ignasi Riera, assenyala que “sempre es fa un reconeixement a entitats o persones destacades, tots aquests voluntaris espontanis han creat un moviment espectacular amb què han ajudat més de 1.000 refugiats de la guerra’ que han arribat a Lloret.

Recollida béns de primera necessitat per Ucraïna al Pavelló Municipal d'Esports
Recollida béns de primera necessitat per Ucraïna al Pavelló Municipal d’Esports

Els actes arriben aquest dijous, amb la missa a la capella dels Sants Metges, que començarà a les 19h. Tot seguit, hi haurà el concert amb Silvia Castillo, Vitalii Karpov i Natalia Ursataia. Oferiran un repertori variat amb orgue, violí i viola.

Silvia Castillo, Natalia Ursataia i Vitalii Karpov
Silvia Castillo, Natalia Ursataia i Vitalii Karpov

Silvia Castillo afegeix que el programa “reuneix obres clàssiques i populars, de Vivaldi, Paganini, Morricone, Piazolla o el Cant dels Ocells”. Pel que fa al concert, funciona amb el sistema de taquilla inversa.

L’endemà divendres, 3 de juny, arriba la 23a Nit de Sant Elm, a Mas Romeu, amb un reconeixement a quatre socis de la confraria que fan 25 anys així com a les persones que han ajudat els desplaçats per la guerra d’Ucraïna.

spot_img

El + Vist