15.6 C
Lloret de Mar

La Confraria de Sant Elm organitza un assaig del Ball de Plaça de concurrència popular

Està destinat als nens i nenes de totes les edats que vulguin sortir a la plaça el dia de Sant Elm. L'assaig és avui a la tarda al pati de l'Erol, a partir de les 19:30 hores.

L'assaig del 2017
L'assaig del 2017

Darreres Notícies

Aquesta tarda els més petits podran assajar el Ball de Plaça per poder sortir a ballar a la concurrència popular del dia de Sant Elm. La Confraria, amb la col·laboració d’Obreres i exobreres, organitza un assaig obert a tothom.

servicios profesionales jimenez

El Patró Major, Agustí Blanch, apunta que la voluntat és seguir arrelant aquesta tradició a les noves generacions. Agustí Blanch ha insistit en què l’assaig és obert a totes les edats i ha posat de relleu que hi ha moltes noies, però pocs nois.

El Ball de Plaça de concurrència popular es farà dijous que ve, 26 de juliol i diada de Sant Elm. Una jornada farcida d’activitats organitzades per la Confraria, com ara la missa solmne, l’ofrena floral al mar o el trofeu Sant Elm de vela. La nit abans, la passada dels Obrers de Sant Elm anunciarà la festa pels carrers del centre del municipi. Un acte que cada cop compta amb més participació dels veïns.

L’entitat també participarà al S’Amorra jove, una activitat nova d’aquest any, que pretén fomentar el rem entre els adolescents. La intenció és fer una regata amb joves d’entre 13 i 17 anys, aquest diumenge a les set de la tarda.

L’assaig del Ball de Plaça d’aquesta tarda es farà al pati de l’Erol, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

spot_img

El + Vist