14.5 C
Lloret de Mar
L'Obrer Major de l'entitat

La Confraria de Sant Elm vol modernitzar el seu projecte i demana propostes dels socis i dels veïns

La intenció és crear noves accions i activitats perquè els veïns de Lloret sentin la Confraria de Sant Elm com el que és: una entitat del poble i per al poble.

L'Obrer Major de l'entitat

Darreres Notícies

La Confraria de Sant Elm fa una crida a la població per recollir tot tipus de propostes d’activitats i accions que podria impulsar l’entitat.

En una assemblea extraordinària celebrada la setmana passada, els socis van decidir obrir un procés de reflexió per crear un nou projecte associatiu. L’Obrer Major, Ignasi Riera, explica que estan oberts a tot tipus d’idees. De moment, les recolliran totes i, en una segona fase, les analitzaran.

Ignasi Riera recorda que la Confraria va néixer amb la vocació d’ajudar a la gent de mar i de Lloret. 500 després, però, reconeix que el context és molt diferent i cal renovar-se. La intenció és que els veïns de Lloret sentin la Confraria de Sant Elm com el que és: una entitat del poble i per al poble.

Ara mateix, compta amb una vuitantena de socis, la meitat dels quals són dones. I espera, en els propers mesos i anys, incrementar més la xifra.

El termini per presentar propostes és previst tancar-lo al març, quan se celebrarà l’assemblea ordinària de l’entitat. La intenció és, de cara a la Diada de Sant Elm, el 2 de juny, poder convocar una assemblea extraordinària per aprovar el programa a desenvolupar en els propers anys.

spot_img

El + Vist