4.2 C
Blanes
Una edició antiga de la Copa Afia (Setre Bahia)

La Copa AFIA portarà a Lloret 900 futbolistes i acompanyants brasilers

La competició es disputarà entre el 27 de maig i el 3 de juny i comptarà amb les categories de més de 55 anys, més de 60 i més de 65.

Una edició antiga de la Copa Afia (Setre Bahia)

Darreres Notícies

AFIA, l’entitat de futbol màster més gran del món per a futbolistes amateurs veterans, organitzarà un torneig a Lloret de Mar. La Copa AFIA es preveu que porti uns 900 visitants del Brasil, entre futbolistes i acompanyants.

La competició es disputarà entre el 27 de maig i el 3 de juny i comptarà amb les categories de més de 55 anys, més de 60 i més de 65. Hi participaran 20 equips provinents de 16 ciutats brasileres diferents i tres regions de Brasil.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que és una molt bona oportunitat per a la destinació.

“Permet treballar mercats més llunyans com és el mercat brasiler,  més difícil d’arribar-hi. El segment del torneig també és molt interessant, més sènior, amb un poder adquisitiu superior i amb interès per a descobrir i visitar la resta del territori”

Elizabeth Keegan

Els participants s’allotjaran, exclusivament, a l’Hotel L’Azure.

Trobada a FITUR amb un representant d'AFIA (Ajuntament de Lloret de Mar)
Trobada a FITUR amb un representant d’AFIA (Ajuntament de Lloret de Mar)

La Copa AFIA s’havia de disputar al 2020, però la pandèmia ha fet que s’hagués de posposar dos anys. El fet de poder-la dur a terme demostra, segons Keegan, que la destinació pot tornar a treballar gairebé amb normalitat i que els viatges transatlàntics funcionen.

D’altra banda, el cap de setmana passat Lloret Turisme va rebre la visita de dos influencers runners d’origen brasiler que van passar pel municipi el dia abans de córrer la Marató de Barcelona i van fer diferents activitats.

“Van acostar-se a Lloret de Mar i van fer diverses activitats, com caminar suau pel camí de ronda, visitar els Jardins de Santa Clotilde o gaudir de la nostra gastronomia”

Elizabeth Keegan
Els dos influencers, als Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)
Els dos influencers, als Jardins de Santa Clotilde (Lloret Turisme)

També Lloret Turisme va estar present a la fira Expo Sports Outdoor Barcelona, una fira al voltant del punt de recollida de dorsals dels participants a la Zurich Marató de Barcelona. Una cita fixa al calendari lloretenc per promocionar-se com a destinació de turisme esportiu i que sempre funciona molt bé.

La fira, a més de rebre els més de 10.000 inscrits que ha tingut la cursa aquest any, també està oberta al públic general.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist