15.1 C
Lloret de Mar

La Creu Roja reparteix 200 joguines a Lloret, entre 54 infants de 37 famílies de la vila

En el conjunt de la Selva marítima, la campanya ha repartit joguines entre 137 famílies.

El resultat de la campanya
El resultat de la campanya

Darreres Notícies

La Creu Roja lliura joguines per a la campanya de Reis a 185 famílies sense recursos de la Selva Marítima: 37 de Lloret, 21 famílies de Tossa i les 127 restants a Blanes. Totes les famílies vénen derivades dels ajuntaments, en concret, del departament de Benestar i Família.

En el cas de Lloret, s’han recollit més de 200 joguines, que es van lliurar el passat dilluns a 37 famílies en situació de vulnerabilitat, que les regalaran a 54 infants. La iniciativa és de la Creu Roja, que cada any duu a terme la campanya Cap nen sense joguina, tal com ha explicat Miquel Lupiáñez, vicepresident de la Creu Roja al territori.

La Creu Roja ha reunit més de 200 joguines a Lloret, amb la col·laboració del Puntet, la Piscina, la fundació Climent Guitart, comerços i particulars. Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, afirma que la vila ha tornat a mostrar la seva solidaritat i anuncia que, de cara a l’any que ve, intentaran donar més visibilitat a la campanya. Per aconseguir recollir més joguines, el regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, ha explicat que s’inspiraran en el funcionament del Gran Recapte d’Aliments.

Segons la Creu Roja, les joguines que lliuren cada any són lúdiques i educatives. A més, s’intenta que a les famílies amb diversos fills també hi hagi alguna joguina cooperativa que permeti que els germans comparteixin.

spot_img

El + Vist