8.2 C
Lloret de Mar

La família de la Yaiza destaca la “bona feina” que fan els voluntaris de Jovent Solidari

Expliquen que necessiten el servei perquè la seva filla "té una malaltia i és d’alt risc".

Katrien Verduin amb la seva filla Yaiza
Katrien Verduin amb la seva filla Yaiza

Darreres Notícies

Els voluntaris de Jovent Solidari continuen oferint els seus serveis per ajudar els veïns de Lloret en el seu dia a dia, per fer les compres necessàries per a persones grans, vulnerables i col·lectius de risc, a causa de la pandèmia. Una de les famílies beneficiades d’aquesta iniciativa és la de la Yaiza, una jove lloretenca de dotze anys que pateix una malaltia desconeguda que afecta la seva medul·la òssia.

servicios profesionales jimenez

Una vegada a la setmana, demanen el servei de Jovent Solidari per fer la compra d’aliments i productes bàsics als supermercats, i una vegada al mes demanen la medicació. La mare de la Yaiza, Katrien Verduin, explica que “necessitem el servei perquè la nostra filla té una malaltia i és d’alt risc”.

La valoració que fan des de la família de la Yaiza és molt positiva. Es mostren molt agraïts per la tasca de Jovent Solidari i també per l’ajuda que reben de diverses veïnes de la seva comunitat.

Les primeres setmanes de confinament van ser especialment delicades, per la por i la incertesa que els havia generat la propagació del coronavirus. Amb el pas dels dies, els seus nervis van anar desapareixent. Katrien Verduin assenyala que l’equip de l’Hospital Sant Joan de Déu ens ha aconsellat per saber què podem fer”.

Tothom que necessiti el servei de Jovent Solidari, pot contactar amb ells a través del telèfon 600 76 20 43, o bé al web ja.cat/lloret. També tenen presència a les xarxes socials, amb comptes a Facebook i Instagram.

spot_img

El + Vist