4.2 C
Blanes
Una celebració de los Pueblos de Íllora

La Feria de Abril de Lloret arriba a la setena edició aquest cap de setmana

L'organitzen la Penya del Graná i l'Associació Cultural de Los Pueblos de Íllora.

Una celebració de los Pueblos de Íllora

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Feria de Abril a Lloret de Mar. Per setè any, la Penya del Graná i l’Associació Cultural de Los Pueblos de Íllora organitzen una trobada entorn a aquesta festivitat. És típica de Sevilla, però se celebra també a molts punts de l’Estat i del territori català.

El president de les entitats organitzadores, Sebastián Crespo, explica que l’objectiu és fomentar la cohesió i la bona relació entre els catalans i els andalusos.

L’esdeveniment compta amb un programa farcit d’activitats. Començaran aquest dissabte amb un espectacle de ball i un berenar de xocolata amb xurros.

La celebració continuarà aquest diumenge al matí, amb la processó de la Verge de les Angustias, patrona de Granada. La sortida es farà a dos quarts de 12, des de la Plaça Pere Torrent fins a l’Església de Sant Romà. Allà, es farà l’esperada Misa Rociera, un dels actes més representatius i que aplega un gran nombre de participants.

A dos quarts de tres de la tarda, es farà el tradicional pregó de la fira. Després, i fins a les 11 de la nit, en què es posarà el punt final, hi haurà tot un seguit d’espectacles musicals i de ball. La previsió és que hi assisteixin entre 3.000 i 3.500 persones.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist