11.1 C
Lloret de Mar

La Festa Major dedica la diada de diumenge als més menuts de la casa

A les 11 hores, actuarà El Pot Petit a les Barraquetes i el seguiran els lloretencs Maria Dolors. A la tarda, a les 17 hores, es projectarà 'Toy Story 4' al Teatre.

Maria Dolors, a la Festa Major de Sant Romà 2018
Maria Dolors, a la Festa Major de Sant Romà 2018

Darreres Notícies

Aquest diumenge, els més menuts de casa agafen el protagonisme. Al matí, arriba l’actuació del grup familiar més popular del moment a Catalunya: El Pot Petit.

La banda, que ja va actuar a les Barraquetes de Lloret fa dos anys, celebra els 10 anys de vida amb un concert que fa moure tota la família. El secret, segons una de les seves membres, Helena Bagué, és que fan bona música, de creació pròpia.

El Pot Petit va néixer el 2009 amb l’Helena Bagué i en Siddartha Vargas, més coneguts com la Jana i en Pau. A tots dos, els acompanyen a l’escenari la Melmalada Band, la Gina, la Juna i en Pol, i junts ofereixen una actuació que combina la música, les titelles i el teatre.

L’actuació del Pot Petit serà aquest diumenge, a les onze del matí, a la plaça Germinal Ros, amb accés lliure. Seguidament, tocarà el grup local Maria Dolors.

Un dels components, Àlex Giral, reconeix que serà la primera vegada que actuaran davant d’un públic familiar i explica que, tot i que s’han mantingut fidels al seu estil i repertori, han inclòs detalls per atraure als assistents.

I, de cara a la tarda, per seguir gaudint en família de les Festes de Sant Romà, la jornada de diumenge compta amb la projecció de la pel·lícula Toy Story 4, que es farà al Teatre de Lloret.

És un film d’animació que suposa la quarta entrega de la saga, amb joguines com a protagonistes. Es va estrenar el passat mes de juny i, de moment, és la cinquena pel·lícula amb un nombre més alt d’espectadors en aquest 2019. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, convida a tothom a assistir a la projecció.

Toy Story 4 es podrà veure aquest diumenge, a les cinc de la tarda, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és simbòlic, de només 1 euro.

spot_img

El + Vist