17.9 C
Lloret de Mar

La fotografia de David Salcedo és la 2a més votada pel públic de les millors obres d’art del 2018

La imatge, que forma part d'un projecte titulat '3', va ser escollida com una de les 100 millors d'obres d'art exposades a Barcelona al llarg del 2018, i ara el públic l'ha escollit com la 2a millor.

David Salcedo enmig de dues fotografies seves
David Salcedo enmig de dues fotografies seves

Darreres Notícies

La fotografia de David Salcedo ha estat la segona més votada pel públic, entre les 100 millors obres d’art exposades a Barcelona durant el 2018. Un resultat que ha sorprès al fotògraf lloretenc, que està molt content del suport rebut.

servicios profesionales jimenez

De fet, per a Salcedo ja va ser tot un premi que Artssspot i Opening BCN escollissin la seva fotografia com una de les millors 100 obres d’art exposades a la capital catalana durant l’any passat.

La fotografia que ha rebut el reconeixement

L’obra del fotògraf lloretenc forma part d’un projecte titulat 3, que parla sobre una experiència personal. El tres fa referències als membres d’una parella que conviuen amb un gat. David Salcedo va decidir tancar aquesta experiència amb la publicació d’un llibre que incloïa totes les fotografies del projecte. En va editar un centenar i, per sorpresa seva, els va vendre tots en un sol dia a països d’arreu d’Europa.

Tot i que no va editar més llibres, la galeria Art Deal Project va veure l’obra i va insistir-li de fer-ne una exposició. Va ser aleshores, a principis del 2018, quan es va veure la fotografia que després ha estat reconeguda com una de les millors obres de l’any passat i que ara ha pujat a un altre podi: la segona més votada pel públic.

Actualment, David Salcedo segueix treballant en una altra experiència personal relacionada amb el seu avi. En els propers mesos es podrà veure el resultat d’aquest nou projecte del fotògraf lloretenc.

spot_img

El + Vist