7.5 C
Lloret de Mar
La Banda del Coche Rojo

La Fuga, La Banda del Coche Rojo i els grups locals inauguren les Barraques Sa Romana

Els concerts són gratuïts i es faran tots al davant del Teatre, a la plaça Germinal Ros. Començaran a les nou de la nit.

La Banda del Coche Rojo

Darreres Notícies

Les Barraques Sa Romana donen el tret de sortida aquest vespre amb les actuacions de diversos grups. Un d’ells són els lloretencs Scaramouche, una agrupació formada per tres components: Robert Villanueva, guitarrista i baixista; Ricard Duran, percussionista; i Joan Franch, cantant i guitarrista. Plegats oferiran un concert amb versions de rock dels anys 70.

A banda d’Scaramouche, també pujaran a l’escenari Rainny Day.

Rainy Day

I també actuaran Doble Malta. Aquests últims són una banda formada a Blanes ara fa 2 anys, que ja han pogut realitzar diferents concerts. El seu estil és el rock and roll. Doble Malta està formada per cinc músics, amb el baix, la bateria i les guitarres com instruments principals. La seva cantant és la Cristina Guerrero, que assegura que tocar a Lloret és una gran oportunitat per ells.

Un altre dels grups que actuaran és La Fuga, una banda de rock formada l’any 1996 a Cantàbria. La formen quatre artistes: un cantant, Pedro Fernández; un guitarrista, Nando González; un baixista, Álex Sanz; i un bateria, Edu Sierra. El seu estil és el rock i, plegats, han realitzat més de 900 concerts en una desena de gires. A més, han publicat 10 treballs. El seu últim disc el van publicar l’any 2013, titulat Más de cien amaneceres.

I l’última de les actuacions de la nit la protagonitzarà La Banda del Coche Rojo, un grup de versions que promet fer passar als assistents una gran vetllada. El grup està format pel cantant David Repullés, el teclista Mateu Peramiquel, el bateria Josep Basco, el baixista Josep Colls i el guitarrista Eloi Isern. Aquest últim explica que repassaran temes de diferents estils, des del reggaeton fins al rock català, passant per l’ska, el punk i el heavy.

Els concerts de les Barraques Sa Romana són gratuïts i es faran tots al davant del Teatre, a la plaça Germinal Ros.

spot_img

El + Vist