19.2 C
Lloret de Mar
L'entrega dels Premis Climent Guitart es va fer ahir al vespre

La Fundació Aspronis ha rebut el Premi Climent Guitart a la Solidaritat 2018

A la gala, que s'ha fet aquest dijous, també s'ha guardonat Cafès Cornellà a l'Emprenedoria, Paula Espinal a la Formació i la Polifònica de Puig-Reig a la Música.

L'entrega dels Premis Climent Guitart es va fer ahir al vespre

Darreres Notícies

La solidaritat ha tornat a comptar amb un espai destacat en els Premis Climent Guitart, que han arribat a la seva quarta edició. Un dels guardonats ha estat la Fundació ASPRONIS, precisament per la seva tasca solidària amb persones amb discapacitat intel·lectual. El seu vicepresident, Robert Pujol, valora de manera molt positiva aquest reconeixement. A més, destaca l’aportació de tots els membres de l’associació.

Recordem que l’any passat, el premi a la solidaritat va ser per Proactiva Open Arms. En aquesta edició, l’ONG ha rebut una donació, amb l’import del preu del sopar dels assistents. El director de l’entitat, Óscar Camps, explica que aquest donatiu anirà destinat al gasoil que necessiten pel seu vaixell.

A banda del premi a la solidaritat per la Fundació ASPRONIS, també s’han donat tres guardons més, com és habitual. El premi a la formació l’ha rebut Paula Espinal, en ser l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar. La guardonada reconeix que han estat dos anys de molta dedicació.

Per la seva part, el premi a l’emprenedoria ha estat per l’empresa Cafès Cornellà, per la seva campanya i línia de producte Decoding Coffee. El propietari de la companyia, Pere Cornellà, s’ha mostrat molt satisfet.

Per últim, el premi a la música ha estat per la Polifònica de Puig-Reig, per la seva trajectòria internacional en els seus 50 anys d’història. La seva presidenta és Rosa Maria Riera.

Els Premis Climent Guitart tenen per objectiu guardonar els quatre àmbits en els quals l’hoteler Climent Guitart va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la solidaritat, la formació, l’emprenedoria i la música, tal com ha recordat la presidenta de la Fundació i dona de Climent Guitart, Cristina Cabañas.

La gala d’entrega de guardons d’aquesta quarta edició dels Premis Climent Guitart s’ha celebrat aquest dijous a la sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart.

spot_img

El + Vist