20.6 C
Lloret de Mar
Entrega simbòlica del xec

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club fan un donatiu de 4.300 euros a Aspronis

Són els diners recaptats en el Concert Benèfic de l'Orquestra de Cambra de París, celebrat aquest estiu a la parròquia de Sant Romà, amb unes 350 persones.

Entrega simbòlica del xec

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club han entregat 4.320 euros a Aspronis. És la recaptació del Concert Benèfic de l’Orquestra de Cambra de París, celebrat aquest estiu a Lloret.

El director de la Fundació Climent Guitart, Enric Dotras, assenyala que han escollit Aspronis perquè és una fundació que ajuda les persones amb discapacitat intel·lectual.

El concert solidari es va celebrar el 20 d’agost a l’Església Parroquial de Sant Romà i va reunir unes 350 persones. La finalitat era escoltar l’Orquestra de Cambra de París, que dirigeix el prestigiós Horst Sohm. Les valoracions van ser molt positives.

La d’aquest estiu va ser la primera activitat de la Fundació Climent Guitart. D’aquesta manera, treballa per assolir un dels objectius de l’entitat: donar suport als sectors de la població que són vulnerables.

I aquest dijous, la Fundació torna a tenir una cita destacada al calendari: l’entrega dels premis Climent Guitart. Tot i que és la quarta edició dels guardons, és la primera des que es va constituir la fundació. L’objectiu és reconèixer la tasca realitzada per diferents persones i entitats vinculades als quatre valors que eren puntals per a Climent Guitart: la solidaritat, la música, l’emprenedoria i la formació. A més, aquest any la recaptació del sopar es destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms.

Cartell dels Premis Climent Guitart

Els premis Climent Guitart s’entregaran aquest dijous, 8 de novembre, a partir de dos quarts de nou del vespre a l’hotel Guitart Central Park. El preu del sopar és de 50 euros.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.