14.7 C
Lloret de Mar

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club fan un donatiu de 4.300 euros a Aspronis

Són els diners recaptats en el Concert Benèfic de l'Orquestra de Cambra de París, celebrat aquest estiu a la parròquia de Sant Romà, amb unes 350 persones.

Entrega simbòlica del xec
Entrega simbòlica del xec

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club han entregat 4.320 euros a Aspronis. És la recaptació del Concert Benèfic de l’Orquestra de Cambra de París, celebrat aquest estiu a Lloret.

servicios profesionales jimenez

El director de la Fundació Climent Guitart, Enric Dotras, assenyala que han escollit Aspronis perquè és una fundació que ajuda les persones amb discapacitat intel·lectual.

El concert solidari es va celebrar el 20 d’agost a l’Església Parroquial de Sant Romà i va reunir unes 350 persones. La finalitat era escoltar l’Orquestra de Cambra de París, que dirigeix el prestigiós Horst Sohm. Les valoracions van ser molt positives.

La d’aquest estiu va ser la primera activitat de la Fundació Climent Guitart. D’aquesta manera, treballa per assolir un dels objectius de l’entitat: donar suport als sectors de la població que són vulnerables.

I aquest dijous, la Fundació torna a tenir una cita destacada al calendari: l’entrega dels premis Climent Guitart. Tot i que és la quarta edició dels guardons, és la primera des que es va constituir la fundació. L’objectiu és reconèixer la tasca realitzada per diferents persones i entitats vinculades als quatre valors que eren puntals per a Climent Guitart: la solidaritat, la música, l’emprenedoria i la formació. A més, aquest any la recaptació del sopar es destinarà a l’ONG Proactiva Open Arms.

Cartell dels Premis Climent Guitart

Els premis Climent Guitart s’entregaran aquest dijous, 8 de novembre, a partir de dos quarts de nou del vespre a l’hotel Guitart Central Park. El preu del sopar és de 50 euros.

spot_img

El + Vist