20.6 C
Lloret de Mar
Cartell del concert

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club organitzen un concert benèfic amb Aspronis

L'actuació, amb l'Orquestra de Cambra de París, serà el proper dilluns, 20 d'agost, a la parròquia de Sant Romà, a partir de dos quarts de nou del vespre.

Cartell del concert

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La Fundació Climent Guitart i el Rotary Club organitzen un concert benèfic el proper dilluns a Lloret de Mar. L’actuació, de música clàssica, amb peces de Vivaldi i Piazzolla, anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra de París.

La dirigeix Horst Sohm, de prestigi internacional, que ha fet gires arreu del món, en els festivals d’Hamburg, Berlin, París, Innsbruck o Santander. Durant els Jocs Olímpics del 92 va estrenar l’obra “Concert d’Empúries” amb l’arribada de la Torxa Olímpica a Catalunya. Durant els últims anys, ha dirigit orquestres com la Mozart Festival, la Johann Strauss i la Copernicus.

Des de fa més de 7 anys consecutius, amb l’Orquestra de Cambra de París, ofereix un concert solidari com el del proper dilluns a Lloret. El mateix Horst Sohm exposa el vincle d’amistat i la passió per la música que l’unia a Climent Guitart.

El concert serà a favor d’Aspronis, que enguany celebra els 50 anys i que ajuda les persones amb discapacitat intel·lectual.

El concert l’organitzen conjuntament el Rotary i la fundació Climent Guitart. Des de fa pocs mesos, la presideix l’hoteler Enric Dptras. Opina que aquest concert i altres activitats fan que la fundació sigui “imprescindible”.

El primer acte de la Fundació és aquest concert solidari amb Aspronis. L’actuació, amb l’Orquestra de Cambra de París, serà el proper dilluns, 20 d’agost, a la parròquia de Sant Romà, a partir de dos quarts de nou del vespre.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.