15.6 C
Lloret de Mar
Un dels dibuixos del concurs, amb l'Ajuntament

La Fundació Climent Guitart impulsa el primer Concurs de Dibuix Pilarín Bayés

En ple confinament, la proposta pretén entretenir els infants i adolescents i fer un petit homenatge als treballadors essencials.

Un dels dibuixos del concurs, amb l'Ajuntament

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart organitza la primera edició del Concurs de Dibuix Pilarín Bayés. La presidenta de la fundació, Cristina Cabañas, ha explicat que impulsen el certamen amb una doble vessant: d’una banda, entretenir els infants i adolescents en aquesta època de confinament i, de l’altre, fer un petit homenatge als treballadors essencials.

Tal com ha explicat Cristina Cabañas, el concurs porta per nom Pilarín Bayés perquè és patrona de la fundació i perquè està disposada a col•laborar, i més en moments difícils com aquest.

El concurs s’adreça a infants i adolescents fins a 16 anys i estarà obert fins diumenge de la setmana que ve, 26 d’abril.

Un dels dibuixos del concurs (Pilarín Bayés / Fundació Climent Guitart)

El que han de fer és descarregar-se (clicant aquí) algun dels dibuixos que ha fet especialment Pilarín Bayés per a l’ocasió. Quan s’aixequi el confinament, s’anunciarà la data per a l’entrega de premis, on assistirà la reconeguda dibuixant.

La intenció és poder organitzar el concurs cada any, tot i que amb una temàtica diferent.

La Fundació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, Policia Local i Protecció Civil.

spot_img

El + Vist