6.7 C
Lloret de Mar
La parada sobre el procés de votació del passeig, avui al Mercat del Rieral.

La futura mobilitat del passeig marítim, en mans dels veïns

La ciutadania té diverses opcions per triar, entre pacificar el trànsit o deixar-lo com està a primera línia.

La parada sobre el procés de votació del passeig, avui al Mercat del Rieral.

Darreres Notícies

Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida al període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim. És una decisió que l’Ajuntament trasllada a la ciutadania, a qui dona diverses opcions per triar. Les ha recollit després d’un seguit de reunions amb col·lectius veïnals, hotelers, restauradors, comerciants o transportistes de Lloret de Mar.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, destaca que els veïns poden triar, entre d’altres, entre pacificar el trànsit o deixar com està la circulació a la primera línia.També poden votar si es limita el trànsit rodat al passeig marítim durant unes hores al dia.

Les votacions, que s’adrecen a la majoria dels residents –a partir de 16 anys- es recullen a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Per tant, és un procés telemàtic, que cada persona pot dur a terme pel seu compte, també amb l’aplicació Lloret Smart. O bé amb el vot assistit, des de l’OIAC o el Centre Cívic Rieral.

L’Ajuntament està muntant taules informativa en diferents punts del municipi per animar tothom a participar en aquest procés. Avui mateix els representants municipals han estat al Mercat del Rieral.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1369233913038708737?s=20

El període de la votació s’allarga tota la setmana, fins el proper diumenge, 14 de març.

spot_img

El + Vist