10.8 C
Lloret de Mar

‘La gitana Shakesperiana’ obrirà la temporada al Teatre de Lloret aquest divendres

El monòleg La gitana Shakesperiana, una comèdia esbojarrada, un espectacle còmic i instructiu. La protagonista és Loli Montoya, dona gitana i estudiosa de Shakespeare, que arriba al teatre per fer una conferència sobre l’escriptor. Acompanyada a la guitarra pel seu cosí, amb qui formen un curiós tàndem, Loli Montoya parla de la vida, les obres i algunes […]

'La gitana Shakesperiana'
'La gitana Shakesperiana'

Darreres Notícies

El monòleg La gitana Shakesperiana, una comèdia esbojarrada, un espectacle còmic i instructiu. La protagonista és Loli Montoya, dona gitana i estudiosa de Shakespeare, que arriba al teatre per fer una conferència sobre l’escriptor.

Acompanyada a la guitarra pel seu cosí, amb qui formen un curiós tàndem, Loli Montoya parla de la vida, les obres i algunes anècdotes del cèlebre escriptor anglès. Qui l’encarna és María Sola, autora de l’espectacle. Tot sembla seriós, però les característiques de la conferenciant i la seva arrasadora personalitat faran que l’esbojarrada comèdia faci un gir i el públic riurà de valent.

El director és Martí Peraferrer, que va conèixer a María Sola en els càstings de La Bella Dolores. Quan va llegir el seu text, de seguida va acceptar dirigir-lo. Martí Peraferrer remarca la vocació d’actriu de la blanenca María Sola, de qui en destaca l’instint i la passió pel teatre. Uns factors que atrapen tot tipus de públic. Sobre La gitana Shakesperiana, el director destaca que és un monòleg passional i emocionant.

L’obra es representa aquest divendres, a partir de les nou de la nit, al teatre de Lloret. L’entrada val vuit euros.

La resta de programació del Teatre per aquesta temporada la coneixerem demà dijous. Recordem que arran del temporal Glòria, l’Ajuntament ha decidit posposar l’acte, que estava programat per ahir al vespre. Finalment, es farà demà a les set de la tarda. Tot i que l’entrada és gratuïta, cal demanar la invitació al correu electrònic [email protected] o descarregant-la a través del web del Teatre.

spot_img

El + Vist