Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar

La història del pont de ferro de la riera, en una placa informativa i un codi QR

L'Ajuntament ha col·locat una placa a banda i banda de la riera.

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

L’Ajuntament ha col·locat una placa a l’alçada del pont de ferro del segle XIX que unia els dos veïnats de Lloret de Mar, separats per la riera, actualment soterrada. Es compleix així un acord del ple, demanat pel grup municipal de Força Lloret.

La placa d’alumini es troba a banda i banda de l’avinguda Just Marlès i compta amb un codi QR que dona més informació d’aquesta estructura, construïda a les prestigioses Forges de Can Girona del Poblenou.

El pont -que es va mantenir en aquest indret fins al 1959- es va convertir en un símbol del barri de la Riera, segons explica el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Fa 140 anys es va construir el pont de ferro de la riera, on s’ha col·locat la placa informativa. D’aquesta manera, es recorda aquesta estructura i la història del pont de ferro.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.