13.7 C
Lloret de Mar
Les obreres del 2021, acompanyades de les autoritats, diumenge passat.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Les obreres del 2021, acompanyades de les autoritats, diumenge passat.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Mar Portavella, Mariona Gisbert, Anna Comas i Maria Mayorga ja són les obreres de Santa Cristina. Aquest diumenge van iniciar el seu mandat a l’Aplec dels Perdons, on van rebre el relleu de part de les obreres del 2020: Berta Blanc, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferrández.

La de diumenge va ser una festa tradicional, però marcada per la pandèmia. Sense arrossada popular ni les sardanes. L’aplec va quedar reduït a la missa solemne a dins de l’ermita, amb aforament limitat, i amb cadires i pantalla a l’exterior.

Les obreres del 2020 i les del 2021, al monument de l’obrera a Santa Cristina.

Com que les obreres de l’any passat no han pogut celebrar pràcticament res, a l’estiu compartiran al Ball de Plaça, del que faran dos passis, entre altres actes. Un fet que les noves obreres valoren especialment. Totes tenen 22 anys (l’últim any per ser obreres) i expliquen que estan “emocionades i amb molta il·lusió” pel càrrec.

La Mar Portavella treballa d’auditora, la Mariona Gisbert ho fa a l’Institut-Escola de Lloret, l’Anna Comas estudia Biotecnologia i Maria Mayorga duu a terme un màster d’advocacia.

El mandat de les obreres comença cada any a l’Aplec dels Perdons, celebrat aquest diumenge. El moment més esperat és a l’estiu, amb el Ball de Plaça. Enguany, serà una edició inèdita: amb un passi a les 7 de la tarda i un altre, a les 8, que permetran ballar les obreres del 2020 i les del 2021. També ho faran per Sant Jaume i Sant Elm.

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.