10.7 C
Lloret de Mar

La Immaculada Concepció celebra des de casa la Setmana de les Matemàtiques

Amb activitats per a més de 500 alumnes, des de P3 fins a 6è de Primària.

Activitat de la Setmana de les Matemàtiques al 2018
Activitat de la Setmana de les Matemàtiques al 2018

Darreres Notícies

La Immaculada Concepció celebra la Setmana de les Matemàtiques a partir d’avui dilluns i fins aquest divendres. Però com que l’estat d’alarma manté tancats tots els centres educatius, l’escola ha proposat un seguit d’activitats -de tot tipus- perquè els alumnes les facin des de casa amb l’objectiu de gaudir tot aprenent amb les matemàtiques.

servicios profesionales jimenez

Ceci Martínez, professora de l’escola, exposa que “cada dia proposem un repte, estem fent un concurs de mates des de casa amb una gran participació, demà és el dia de les Mates i elaborem un penjoll en què convertim un cilindre en un cub, i també farem un esmorzar amb formes geomètriques”.

La Setmana de les Matemàtiques la celebraran més de 500 alumnes des de casa seva. Des dels més petits, a P3, fins a 6è de Primària. Serà una commemoració transversal, amb altres assignatures implicades al llarg d’aquests dies.

La Immaculada Concepció celebra la Setmana de la Matemàtiques des de l’any 2000, quan la va instituir la UNESCO, amb motiu del naixement de Pere Puig Adam, un referent didàctic en aquest camp. Ja és tota una tradició a l’escola, que pretén fer gaudir amb les matemàtiques i descobrir que són a tot arreu, a casa, al carrer, i no només a l’aula.

Enguany és la primera vegada que es commemora des del confinament, a causa del coronavirus.

spot_img

El + Vist