17.9 C
Lloret de Mar

La Immaculada Concepció celebra, un any més, el Dia Pi

Al llarg del dia d'ahir, 14 de març, es van dur a terme activitats diverses, com una excursió per Lloret de 3,14 quilòmetres.

Els alumnes durant l'excursió mostrant el número Pi (Col·legi Immaculada Concepció)
Els alumnes durant l'excursió mostrant el número Pi (Col·legi Immaculada Concepció)

Darreres Notícies

L’escola Immaculada Concepció ha celebrat, un any més, el Dia Pi, que es commemora el 14 de març (en el mes 3, el dia 14).  

servicios profesionales jimenez

La cap d’estudis, Ceci Martínez, assegura que la jornada va anar molt i molt bé, amb activitats variades, sempre vinculades, això sí, amb el número 3,14. A més, cada any l’alumnat s’endú un detall a casa i se’ls demana que portin un esmorzar vinculat amb el Pi.

“També volem fer partícips a les famílies i per això s’enduen una medalla i una polsera a casa i demanem que portin un esmorzar relacionat amb el número Pi”

Ceci Martínez
Esmorzars Pi (Col·legi Immaculada Concepció)
Esmorzars Pi (Col·legi Immaculada Concepció)

El dia es va completar amb una caminada de 3,14 quilòmetres per Lloret. Tot plegat, pretén ser una jornada especial per als alumnes i despertar-los l’interès per les matemàtiques.

“És important fer celebracions d’aquest tipus perquè se’n recorden al cap del temps”

Ceci Martínez

La celebració del Dia Pi ja va començar dilluns, quan els alumnes de sisè de primària van passar per les classes donant tots els detalls de la celebració i explicant per què es commemora el dia del número 3,14.

Ara des de l’escola ja preparen la propera celebració, que serà el 12 de maig, Dia Mundial de les Matemàtiques.  

spot_img

El + Vist