11.7 C
Lloret de Mar

La llar d’infants Lola Anglada recapta 325 euros per la investigació del càncer infantil

Ha estat gràcies a la Xocolatada Solidària, una campanya que es du a terme cada any a centenars de centres escolars, empreses i entitats diverses.

Els davantals de la xocolatada solidària (Llar d'Infants Lola Anglada)
Els davantals de la xocolatada solidària (Llar d'Infants Lola Anglada)

Darreres Notícies

La llar d’infants Lola Anglada ha recaptat 325 euros per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Ha estat a través de la campanya de la Xocolatada Solidària, a la qual se sumen cada any centenars de centres educatius, empreses i entitats diverses que volen fer una aportació a la causa.

servicios profesionales jimenez

A Lloret, la Lola Anglada va fer la xocolatada ahir dijous, a la tarda. La directora de la llar, Núria Carreras, considera que és una bona iniciativa.

“És una iniciativa que recapta fons per a la investigació del càncer infantil per a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i, des de l’escola, volíem posar el nostre granet de sorra”

Núria Carreras

El centre va comptar amb la col·laboració desinteressada de l’empresa que s’encarrega del servei de menjador, que és Serhs i va fer la xocolata desfeta, i de la pastisseria Can Carbó, que va donar-los les coques. Així doncs, el donatiu de dos euros anava per a l’Hospital Sant Joan de Déu.

“Vam aconseguir 325 euros, que per nosaltres és molts i benvinguts siguin per poder-los donar a la xarxa de la Xocolatada Solidària”

Núria Carreras

Des de l’Hospital Sant Joan de Déu agraeixen la col·laboració a través d’aquesta campanya, que ajuda a la investigació i també a sensibilitzar la ciutadania sobre una malaltia que afecta cada any 1.200 nous infants a l’Estat.

spot_img

El + Vist