22.4 C
Lloret de Mar
Lloret Night Trail 2018

La Lloret Night Trail arriba a la quarta edició aquest dissabte

Les inscripcions encara estan obertes anticipadament fins demà a la nit i presencialment fins abans de la cursa. La sortida serà a les 21.45 hores de dissabte.

Lloret Night Trail 2018

Darreres Notícies

Arriba, aquest dissabte, la quarta edició de la Lloret Night Trail. La cursa nocturna passa per senders de muntanya, camins de ronda i per la sorra. Aquest és el principal atractiu de la prova, que compta amb una arribada a la platja de Lloret que Ramon Navarro, director de l’empresa Wefeel Events, assegura que és espectacular.

La Night Trail compta amb dues distàncies: una de 16 quilòmetres, més exigent i adreçada a majors de 16 anys, i una altra de 7 quilòmetres, pensada per a participants amateurs, majors de 12 anys, que no estan tan acostumats a aquest tipus de curses.

Segons Ramon Navarro, la participació local cada any és més elevada i, a més, hi ha molts corredors estrangers.

Les inscripcions anticipades estan obertes fins demà dijous a mitjanit, a través del web de la Lloret Night Trail. Per a la prova de 16 quilòmetres, el preu del dorsal és de 20 euros, i per a la de 7, de 15 euros. A més, amb un increment de 5 euros, es poden fer inscripcions presencials a la plaça de l’Església, divendres a la tarda (de 16 a 21 hores) i dissabte matí (d’11 a 14 hores) i tarda (de 16 a 18 hores). I dissabte, a partir de les sis, a les Oficines de Turisme de l’avinguda de les Alegries, on també s’entregaran els dorsals.

Sortida de la Lloret Night Trail 2018 (Wefeel Events)

La sortida es farà, precisament, des de les Oficines de Turisme, a tres quarts de deu de la nit, amb arribada, com hem dit, a la platja de Lloret. La previsió és arribar als 800 participants.

spot_img

El + Vist