20.3 C
Lloret de Mar
Andrea Nicolás recollint el premi

La lloretenca Andrea Nicolás guanya el Joan Llaverias amb ‘La llegenda d’Apol·lo i Dafne’

El conte, que s'editarà el Sant Jordi de l'any que ve, inclou una vintena d'il·lustracions de dibuix digital, que aporten un toc de modernitat a la col·lecció del Joan Llaverias.

Andrea Nicolás recollint el premi

Darreres Notícies

La llegenda d’Apol·lo i Dafne, d’Andrea Nicolás, és el conte guanyador del premi Joan Llaverias d’aquest any. El guardó, que es va lliurar diumenge a la Festa de la Cultura Lloretenca, distingeix un conte infantil il·lustrat que tracti algun aspecte relacionat amb Lloret de Mar.

Andrea Nicolas, lloretenca de 26 anys, assegura que fa temps que tenia clar que crearia aquest conte sobre una llegenda de la mitologia grega que la té embadalida des de petita. La història explica que Eros va llançar una fletxa d’or al déu Apol·lo perquè s’enamorés de Dafne, que va rebre una fletxa de plom per rebutjar-lo. Això sí, l’ha adaptat per al públic infantil.

El conte, que s’editarà el Sant Jordi de l’any que ve, inclou una vintena d’il·lustracions de dibuix digital, que aporten un toc de modernitat a la col·lecció del Joan Llaverias.

Per a l’autora, haver rebut el Joan Llaverias va més enllà del simple fet de rebre un premi, ja que suposa un pas endavant en la seva trajectòria professional. L’Andrea treballa de dissenyadora gràfica, però el seu objectiu és dedicar-se a la il·lustració. Per això amb els 1.000 euros del premi, l’autora té previst pagar-se un curs d’il·lustració infantil.

spot_img

El + Vist