20.1 C
Lloret de Mar
Eva Cabezas, als estudis de la ràdio aquest agost

La lloretenca Eva Cabezas ja prepara el seu proper espectacle d’humor

De moment, segueix amb les funcions de l'exitós monòleg 'Curvy', però ja té ganes de parlar de coses noves en un espectacle que estrenarà el 2023.

Eva Cabezas, als estudis de la ràdio aquest agost

Darreres Notícies

L’actriu i humorista lloretenca Eva Cabezas ja prepara el seu proper espectacle, tot i que segueix molt activa amb les funcions de Curvy al Teatro del Barrio de Madrid. Ara passa uns dies de vacances a la destinació i hem pogut parlar amb ella per saber com afronta els propers mesos.

Ella mateixa ha explicat que el nou espectacle tractarà de temes diversos entorn, per exemple, a la figura de la dona o el gènere neutre.

“Parlo, per exemple, dels tipus de maternitat, que no totes volem ser mares o no totes podem ser-ho de la mateixa manera, parlo del llenguatge inclusiu i el món de les etiquetes i el gènere neutre…”

Eva Cabezas

Pel que fa a Curvy, la humorista reconeix que li fa molta il·lusió l’èxit que ha tingut, ja que l’ha pogut representar durant molts anys i fins i tot el 2019 va ser nominat a la categoria de millor monòleg en els premis de Teatre de Barcelona. Ara, però, té ganes de parlar d’altres coses.

Curvy no me’l deixen jubilar, és un espectacle que està tan a l’ordre del dia, pel tema de la pressió estètica, que li surten molts nòvios i jo encantada, eh?, però sí que hi ha la necessitat d’explicar altres coses”

Eva Cabezas

El nou espectacle que està gestant Eva Cabezas encara no té títol, ja que assegura que li agrada posar-lo sempre al final del procés creatiu. La idea és estrenar-lo a principis de l’any que ve.

Cabezas -que, entre altres, ha actuat amb Buenafuente, a Central de Cómicos i a El Club de la Comedia– té un humor clar, directe i àcid. Recordem que, fa pocs mesos, va presentar amb un gran èxit la gala del 10è aniversari del Teatre de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist