22.8 C
Lloret de Mar

La lloretenca Trama participarà al Festival In-somni 2020

El festival de Sarrià de Ter, dedicat a la música urbana, comença aquest divendres, mentre que la lloretenca hi actuarà dissabte.

Darreres Notícies

L’artista lloretenca Marta Romeu participa aquest dissabte, 19 de setembre, en el Festival In-Somni, al municipi gironí de Sarrià de Ter. La cantant, coneguda amb el sobrenom de Trama, oferirà cançons de creació pròpia en aquest esdeveniment dedicat a la música urbana.

- Publicitat -

La mateixa Marta Romeu destaca que és una gran oportunitat per seguir endavant amb el seu projecte. Actuarà amb altres dones amants de la música rap com Gea, Skata 23 o Balas.

El Festival In-Somni, de música independent, començarà el divendres, 18 de setembre, a partir de les vuit del vespre. La primera jornada comptarà amb cinc actuacions. Per dissabte, n’hi haurà més. Entre elles, la de Trama, que considera que és una bona manera de donar visibilitat a les dones en l’estil del rap i la música urbana.

El Festival In-Somni homenatja aquest any als professionals de la sanitat de la comarca del Gironès, pel seu treball durant la pandèmia del coronavirus.

spot_img

El + Vist