14.9 C
Lloret de Mar
Entrenament de la Lloret Trail 2020

La Lloretrail es disputarà el 26 de juliol i serà la primera cursa reconeguda per la Federació

Atès que farà molta calor, s'ha suspès la distància de 21km i només es correran les de 5 i 12. A més, es compliran totes les mesures per evitar contagis de Covid-19.

Entrenament de la Lloret Trail 2020

Darreres Notícies

Ja hi ha data per a la Lloretrail: el 26 de juliol. Serà la primera prova oficial reconeguda per la Federació Catalana d’Atletisme que es disputarà a Catalunya aquest estiu. Després que totes les curses se suspenguessin per la crisi sanitària del coronavirus, de mica en mica el calendari es va omplint.

La cursa popular de Lloret, organitzada pel club La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja ha rebut la confirmació de la Federació i de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

La presentació de la cursa, al març (La Sansi)

El president de La Sansi, José Luís Blanco, assenyala que es compliran totes les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis: s’han eliminat els avituallaments, la sortida es farà esglaonada cada vint segons, es prendrà la temperatura a tots els participants, hi haurà gel hidroalcohòlic i, pel que fa la mascareta, els corredors només se l’hauran de posar quan no es pugui complir la distància física de seguretat.

Recordem que la prova s’havia de disputar el 22 de març, però es va haver de posposar per la crisi del coronavirus. Atès que ara es farà en ple estiu, quan es preveu que les temperatures siguin molt elevades, s’ha decidit eliminar la distància de 21 quilòmetres. Per tant, només es disputaran les curses de de 5 i 12 quilòmetres. Hi participaran 800 persones i els dorsals ja estan pràcticament esgotats.

spot_img

El + Vist