Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Entrenament de la Lloret Trail 2020

La Lloretrail es disputarà el 26 de juliol i serà la primera cursa reconeguda per la Federació

Atès que farà molta calor, s'ha suspès la distància de 21km i només es correran les de 5 i 12. A més, es compliran totes les mesures per evitar contagis de Covid-19.

Entrenament de la Lloret Trail 2020

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Ja hi ha data per a la Lloretrail: el 26 de juliol. Serà la primera prova oficial reconeguda per la Federació Catalana d’Atletisme que es disputarà a Catalunya aquest estiu. Després que totes les curses se suspenguessin per la crisi sanitària del coronavirus, de mica en mica el calendari es va omplint.

La cursa popular de Lloret, organitzada pel club La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament, ja ha rebut la confirmació de la Federació i de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

La presentació de la cursa, al març (La Sansi)

El president de La Sansi, José Luís Blanco, assenyala que es compliran totes les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis: s’han eliminat els avituallaments, la sortida es farà esglaonada cada vint segons, es prendrà la temperatura a tots els participants, hi haurà gel hidroalcohòlic i, pel que fa la mascareta, els corredors només se l’hauran de posar quan no es pugui complir la distància física de seguretat.

Recordem que la prova s’havia de disputar el 22 de març, però es va haver de posposar per la crisi del coronavirus. Atès que ara es farà en ple estiu, quan es preveu que les temperatures siguin molt elevades, s’ha decidit eliminar la distància de 21 quilòmetres. Per tant, només es disputaran les curses de de 5 i 12 quilòmetres. Hi participaran 800 persones i els dorsals ja estan pràcticament esgotats.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.