13.1 C
Lloret de Mar
Cartell de la 'Xocolatada solidària'

La Lola Anglada i Els Pops se sumen a la campanya ‘Xocolatada solidària’ contra el càncer infantil

A la Lola Anglada la xocolatada es farà a les 16.15 hores i comptarà amb una batucada dels alumnes del Pere Torrent; a Els Pops, se'n faran dues: a les 8.30 hores i a les 15 hores.

Cartell de la 'Xocolatada solidària'

Darreres Notícies

Les llars d’infants municipals de Lloret se sumen a la campanya Xocolatada solidària contra el càncer infantil. La campanya, que ha rebut el suport de moltes poblacions catalanes per col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, es fa aquest divendres, amb motiu del Dia Internacional del càncer infantil.

La directora de la Lola Anglada, Mireia Orpí, explica que la iniciativa ha comptat amb un ampli suport a Lloret.

Els diners recaptats es destinaran de manera íntegra a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Actualment, un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen, però a vegades queden amb seqüeles importants. Davant d’aquesta realitat, Mireia Orpí fa una crida a tots els veïns perquè vagin a menjar xocolata i col·laborin amb la causa.

A la llar d’infants Lola Anglada la xocolatada es farà a partir d’un quart de cinc de la tarda i comptarà amb una batucada dels alumnes de l’escola Pere Torrent. Pel que fa a la llar Els Pops, en farà dues: a dos quarts de nou del matí i a les tres de la tarda.

spot_img

El + Vist