11.1 C
Lloret de Mar

La majoria d’artistes del festival de Cap Roig dormirà a Lloret

A més, l'hotel Guitart Monterrey també organitzarà un sopar benèfic amb aforament per a 70 persones, tot i que encara no se sap qui serà l'artista.

Roda de premsa
Roda de premsa

Darreres Notícies

Prop de la meitat dels concerts del Festival de Cap Roig han penjat el cartell de ‘sold out’. S’han exhaurit les entrades per als Manel i Rod Stewart –que actuen aquest cap de setmana- així com Rosario, Antonio Orozco, Santana, Club Super 3, Manuel Carrasco, Sergio Dalma, Alejandro Sanz, The Corrs i Sopa de Cabra.

Així ho van anunciar els organitzadors del festival, ahir en roda de premsa. A dos dies que comenci Cap Roig, s’ha venut més del 84% de l’aforament de tot el festival, que en xifres absolutes representa 36.200 entrades venudes, tal com ha explicat el director del festival, Juli Guiu.

El festival, que comença aquest divendres 8 de juliol i s’allarga fins el 17 d’agost, compta amb 23 artistes. La majoria dormirà a Lloret, al Guitart Monterrey, l’hotel oficial de Cap Roig.

Com ja és una tradició des dels últims anys, el festival compta amb un sopar benèfic, que es duu a terme a Lloret. Encara no se sap ni l’artista, ni la data, però es manté l’aforament reduït a 70 places. Ho ha explicat Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels.

El cartell del Festival de Cap Roig 2016 es complementa amb Malú, Amaral, Ainhoa Arteta, Els Catarres i Melendi, entre altres artistes.

spot_img

El + Vist