14.3 C
Lloret de Mar

La Marxa de Torxes per reclamar la Independència de Catalunya només s’anul·larà si plou molt

L'inici de la marxa és a Es Gurugú, a la Dona Marinera, a les 21 hores, la rua va fins a la plaça de la Vila, on es llegirà un manifest i s'hissarà una estelada.

La Marxa de Torxes de l'any passat
La Marxa de Torxes de l'any passat

Darreres Notícies

Si el temps ho permet, aquesta nit se celebrarà la Marxa de Torxes a Lloret de Mar. El coordinador de l’ANC, Alfons Sànchez, apunta que hauria de ploure molt perquè s’anul·lés. En tot cas, la decisió es prendrà a l’últim moment i la intenció és fer-la.

La Marxa de Torxes es fa cada any a diferents municipis catalans en la vigília de la Diada Nacional de Catalunya per reclamar la independència. A Lloret, la d’avui és la vuitena edició.

L’inici de la marxa és a Es Gurugú, a la Dona Marinera, a les nou de la nit i la rua va fins a la plaça de la Vila. Allà, està previst fer la lectura del manifest i hissar una estelada. Un gest simbòlic, segons Alfons Sánchez.

A més, l’artista lloretenca Neus Dalmau cantarà la versió antiga dels Segadors i una peça èpica que ha creat fa poc, titulada Octubre.

La Marxa de Torxes del 2018 (NRLL)

De cara a demà, l’ANC de Lloret ha organitzat un parell d’autocars per anar a la manifestació de Barcelona. La sortida serà a dos quarts de dues de la tarda des de la plaça de la Vila. Hi assistiran més un centenar de persones. I recordem que també ERC organitza autocars des de Lloret.

Alfons Sànchez assegura que aquest any la Diada té molt de pes perquè estem a poc més d’un mes de conèixer la sentència del judici de l’1-O. I recorda que és intolerable tenir dirigents polítics empresonats o a l’exili.

Per reclamar justícia, el coordinador de l’ANC a Lloret ha apuntat que hi ha previst fer reunions passat l’11 de Setembre per decidir quines accions s’impulsaran les properes setmanes.

spot_img

El + Vist