8.2 C
Blanes
La Marxa de Torxes de l'any passat

La Marxa de Torxes per reclamar la Independència de Catalunya només s’anul·larà si plou molt

L'inici de la marxa és a Es Gurugú, a la Dona Marinera, a les 21 hores, la rua va fins a la plaça de la Vila, on es llegirà un manifest i s'hissarà una estelada.

La Marxa de Torxes de l'any passat

Darreres Notícies

Si el temps ho permet, aquesta nit se celebrarà la Marxa de Torxes a Lloret de Mar. El coordinador de l’ANC, Alfons Sànchez, apunta que hauria de ploure molt perquè s’anul·lés. En tot cas, la decisió es prendrà a l’últim moment i la intenció és fer-la.

La Marxa de Torxes es fa cada any a diferents municipis catalans en la vigília de la Diada Nacional de Catalunya per reclamar la independència. A Lloret, la d’avui és la vuitena edició.

L’inici de la marxa és a Es Gurugú, a la Dona Marinera, a les nou de la nit i la rua va fins a la plaça de la Vila. Allà, està previst fer la lectura del manifest i hissar una estelada. Un gest simbòlic, segons Alfons Sánchez.

A més, l’artista lloretenca Neus Dalmau cantarà la versió antiga dels Segadors i una peça èpica que ha creat fa poc, titulada Octubre.

La Marxa de Torxes del 2018 (NRLL)

De cara a demà, l’ANC de Lloret ha organitzat un parell d’autocars per anar a la manifestació de Barcelona. La sortida serà a dos quarts de dues de la tarda des de la plaça de la Vila. Hi assistiran més un centenar de persones. I recordem que també ERC organitza autocars des de Lloret.

Alfons Sànchez assegura que aquest any la Diada té molt de pes perquè estem a poc més d’un mes de conèixer la sentència del judici de l’1-O. I recorda que és intolerable tenir dirigents polítics empresonats o a l’exili.

Per reclamar justícia, el coordinador de l’ANC a Lloret ha apuntat que hi ha previst fer reunions passat l’11 de Setembre per decidir quines accions s’impulsaran les properes setmanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist