21.6 C
Lloret de Mar

La millor coca tradicional de fruites de Sant Joan la fa el Forn Noé

El Gremi de Flequers li ha atorgat el premi a la millor coca de Catalunya en aquesta categoria.

La coca amb el premi
La coca amb el premi

Darreres Notícies

El Forn Noé ha guanyat el premi a la millor coca de Sant Joan de tot Catalunya. En concret, en la categoria de coca tradicional de fruites. El premi li ha atorgat el Gremi de Flequers.

Joaquim Jiménez, del Forn Noé, assegura que va ser una sorpresa rebre el guardó, ja que al certamen hi participaven una cinquantena de fleques i pastisseries. Ell mateix explica que un dels secrets principals és la fermentació del producte, que es fa en diferents fases. La coca de fruites, amb la qual han rebut el guardó, és la que més venen, tot i que en tenen d’altres.

El Forn Noé de Lloret (NRLL)

La filosofia de l’empresa és combinar tradició i innovació, i apostar per la formació constant. El Forn Noé té la seu a Hostalric, però compta amb un establiment a Lloret, al carrer Sant Pere, a banda d’altres municipis, i, a més, els seus propietaris són veïns de la vila.

Pel que fa a la millor coca de crema i pinyons, segons el Gremi de Flequers, la fa la pastisseria Carrió de Barcelona; i la millor coca creativa, amb mascarpone i cafè, entre altres sabors, l’establiment Papanbread de Lleida.

Recollida de premis (Gremi de Flequers)
spot_img

El + Vist