7.2 C
Lloret de Mar

La música de Fito & Fitipaldis obrirà el Clon Festival 2018 aquest dissabte

El concert, a càrrec de la banda Acabamos de llegar, es farà a les 22.30 hores a la Roca d'en Maig.

Acabamos de llegar
Acabamos de llegar

Darreres Notícies

Un tribut a Fito & Fitipaldis inaugura la 15a edició del Clon Festival, aquest dissabte. De fet, la novetat d’aquest any és que les actuacions del festival es faran en dissabte i no en divendres, com era habitual.

servicios profesionales jimenez

El grup convidat per donar el tret de sortida és Acabamos de Llegar. A l’actuació d’aquest dissabte a Lloret oferiran un repàs dels temes més coneguts de Fito, tal com ha explicat el cantant i guitarrista, Martí Huerta.

La banda del Penedès fa més de 10 anys que rendeixen tribut a Fito y Fitipaldis i, de fet, són el primer grup que es va crear per homenatjar aquesta banda de rock. A més, són els únics que l’imiten que tenen el suport del mateix Fito. Van començar de manera informal fent improvisacions, fins que van decidir crear-se com a grup i recórrer tot l’Estat espanyol.

Acabamos de Llegar obre aquest dissabte el Clon Festival 2018, mentre que la resta del cartell el conformen El Último Tributo (21 de Juliol), Coldday (4 d’Agost) i Double Mars (18 d’Agost). Interpretaran El Último de la Fila, Coldplay i Bruno Mars, respectivament.

Tots els concerts del Clon Festival d’aquest any es faran en dissabte, a partir de dos quarts d’onze de la nit a la Roca d’en Maig, al passeig Manel Bernat. L’accés és lliure.

spot_img

El + Vist