Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Sommeliers

La música de Sommeliers obre el cicle Estiueja aquest dijous

L'actuació es farà a les 21 hores al Jardí de la Pau; les entrades valen 3 euros i l'aforament està limitat a 100 persones.

Sommeliers

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Sommeliers obrirà el cicle Estiueja demà a la nit. Serà al Jardí de la Pau, al costat de Can Saragossa.

La cantant de la banda, Rocío Seligrat, explica que oferiran tant temes propis com versions. Pel que fa al seu estil, reconeix que és complicat de definir, ja que barregen la música clàssica amb altres estils i una elegant veu de jazz. Això sí, asseguren que la seva música agrada a un públic molt variat.

A banda de la Rocío, l’agrupació la formen Mireia Bartolí, al violí; Teresa Noguerón, al clarinet; Marta Pons, al violoncel; i Maricel Pons, al piano. Pel que fa al nom de Sommeliers, Seligrat explica que van escollir-lo perquè la seva música “és molt per escoltar, per gaudir dels detalls, dels matisos” i ho van relacionar amb “el moment d’escoltar la copa de vi, que era un moment molt agradable i quedava molt bé”.

Com diem, el concert obre l’Estiueja, un cicle que organitza el Teatre de Lloret en diferents espais a l’aire lliure, amb la voluntat de seguir apostant per la cultura en un moment molt complicat per al sector. Un gest que Sommeliers agraeix molt.

L’actuació de Sommeliers demà dijous començarà a les nou de la nit, al Jardí de la Pau. Les entrades tenen un preu simbòlic de tres euros i l’aforament està limitat a 100 persones. Com en la resta d’espectacles d’aquest estiu, serà obligatori portar mascareta i respectar la distància de seguretat, com a mesura de prevenció de la Covid-19.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.