5.5 C
Lloret de Mar

La nova temporada del Teatre de Lloret serà arriscada i de qualitat

Així ho assegura el regidor del Teatre, Albert Robert, que creu que el públic, cada cop més, confia en què tot el que es programa a Lloret és de qualitat.

Teatre de Lloret
Teatre de Lloret

Darreres Notícies

Arriscada. Amb aquesta paraula defineix el regidor del Teatre, Albert Robert, la nova programació per aquesta tardor, que es presenta demà al vespre. Segons l’edil, l’equipament ha aconseguit fidelitzar el públic, que, cada cop més, confia en què tot el que es programa a Lloret és de qualitat.

servicios profesionales jimenez

El regidor assegura que li fa molta il•lusió tornar a encarregar-se de la programació del teatre i explica que la gestió del teatre és una de les àrees que des de Junts per Lloret van tenir clar que volien mantenir quan van haver de negociar el repartiment de carteres amb el PSC.

La programació per als mesos d’octubre a gener es presentarà demà a la tarda i l’acte inclourà les intervencions d’alguns protagonistes. I a banda dels espectacles que oferirà el Teatre, també es donarà a conèixer la nova edició del Festival Montphoto.

A més, es presentaran també les obres de teatre locals i les que es faran al Casal de l’Obrera. El públic de la presentació de demà podrà gaudir de promocions especials: algunes de les obres tindran un preu especial si s’adquireix l’entrada demà mateix.

L’acte es farà demà dimarts, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Es demana confirmar l’assistència al telèfon 972 36 18 35 o al correu [email protected]

spot_img

El + Vist