15.1 C
Lloret de Mar

La PAH i Núria Lozano, protagonistes a la Festa de l’Espurna

ICV – EUiA ha fet un reconeixement a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per tota la feina que ha fet durant l’últim any a Lloret. El guardó s’ha entregat aquest dijous, 1 de maig, en el marc de la Festa de l’Espurna. La portaveu de la Plataforma, Esther López, assegura que han rebut el […]

NÚRIA LOZANO A LA FESTA DE L'ESPURNA DE LLORET
NÚRIA LOZANO A LA FESTA DE L'ESPURNA DE LLORET

Darreres Notícies

ICV – EUiA ha fet un reconeixement a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per tota la feina que ha fet durant l’últim any a Lloret. El guardó s’ha entregat aquest dijous, 1 de maig, en el marc de la Festa de l’Espurna.

La portaveu de la Plataforma, Esther López, assegura que han rebut el reconeixement amb molta il·lusió i remarca que fan molta més feina de la que sembla a simple vista. López ha aprofitat per recordar a tota la ciutadania que no tingui vergonya d’acostar-se a la Plataforma i ha enviat un missatge d’ànims a totes aquelles persones que passen per moments difícils per culpa d’una hipoteca; en aquest sentit, els ha demanat que contactin amb l’entitat al més aviat possible, abans que arribi el desnonament.

A la Festa de l’Espurna, que va comptar amb actuacions diverses i inflables per als més petits, també hi va participar la número 2 d’ICV – EUiA al Parlament europeu, Núria Lozano, que assegura que aquestes eleccions seran decisives. En aquest sentit, remarca que amb el seu vot, la població haurà de decidir si aposta per un estat del benestar, amb drets socials.

A més, els comicis serviran per veure el suport que tenen els partits que aposten pel dret a decidir. Segons Lozano, el vot a ICV – EUiA té una doble utilitat: “Som útils perquè defensem el dret a decidir i, per tant, una Europa dels pobles on es recullin les aspiracions nacionals de Catalunya, però també, i especialment, som útils perquè la gent pugui decidir sobre el seu futur i quin tipus d’Europa i quin tipus de país volen”. I afegeix, amb convicció, que “el terreny de joc real és Europa i no els diferents estats membres”.

Les eleccions al Parlament europeu se celebraran el 25 de maig.

spot_img

El + Vist