18 C
Lloret de Mar

La parròquia i els geganters recuperen la tradició de Corpus a Lloret de Mar

Amb la col·laboració de diverses entitats, aquest diumenge al migdia es farà una catifa de flors i una ballada de gegants i al vespre, la missa i la processó de corpus.

Les catifes que es feien antigament a Lloret
Les catifes que es feien antigament a Lloret

Darreres Notícies

Aquest diumenge, Lloret recuperarà la processó de Corpus, després d’una sèrie d’anys en què s’havia perdut la tradició. Serà al voltant de l’església parroquial.

servicios profesionales jimenez

A partir de la una del migdia, hi haurà la confecció de catifes de flors i la ballada de gegants, a la plaça de l’Església. I és que mossèn Martirià Brugada ha apuntat que precisament van ser els geganters els que van tenir la idea de recuperar la tradició.

La resta d’actes arribaran a les vuit del vespre, moment en què es farà la Missa de Corpus, a l’interior de la parròquia. La sortida de la processó serà a tres quarts de nou, pel portal modernista de la Capella del Santíssim, al carrer de la Vila.

Si les valoracions posteriors són positives, el mossèn deixa la porta oberta a repetir la celebració els propers anys.

A l’acte, hi participaran la Parròquia de Lloret, el Consell parroquial, els Geganters de Lloret, el Veïnat de les Alegries, el Casal de l’Obrera, el Xino Xano, l’Obreria de Santa Cristina, la Confraria de Sant Elm i l’Associació Cultural de los Pueblos de íllora.

spot_img

El + Vist