17.1 C
Lloret de Mar
Alguns quadres de l'exposició de Sara Sabé

La pintora professional Sara Sabé exposa aquest mes de juny a la Casa de la Cultura

La mostra, formada per més d'una trenta de quadres, es pot visitar fins a finals de mes.

Alguns quadres de l'exposició de Sara Sabé

Darreres Notícies

Sara Sabé, de Santa Maria de Palautordera, presenta aquest mes de juny una exposició a la Casa de la Cultura. L’artista és pintora professional i mestra de pintura, nascuda l’any 1987.

La mostra la formen més d’una trentena de quadres, no figuratius, en què Sara Sabé hi ha pintat tot tipus de temàtiques, des de natura a paisatge urbà. Utilitza tècniques mixtes, com olis o acrílics, segons el resultat que vulgui obtenir. L’artista explica que “utilitzo el meu art com a una activitat espiritual, un mitjà per transmetre l’experiència amb una òptica peculiar”.

El seu estil el defineix com a impressionista, amb molts colors, expressiu i alegre. Segons la pintora, la intenció dels quadres és que transportin als espectadors i experimentin els sentiments que s’han representat en les composicions.

Sara Sabé, que exposa per primera vegada a Lloret, va començar a pintar des de ben petita, a l’escola. Després, va anar a una acadèmia i va estudiar Belles Arts. Poc a poc, ha anat aprenent i treballant en aquest ofici. L’artista explica que la majoria de quadres els crea al seu estudi, tot i que també pinta a l’aire lliure.

L’exposició de Sara Sabé es pot visitar fins a finals d’aquest mes de juny a la Casa de la Cultura.

spot_img

El + Vist