15.8 C
Lloret de Mar

La pirotècnia Valenciana oferirà el castell de focs de l’estiu del 2020 a Lloret de Mar

Acaba de guanyar el concurs internacional de Blanes.

Espectacle de la Valenciana, el passat dijous a Blanes
Espectacle de la Valenciana, el passat dijous a Blanes

Darreres Notícies

La pirotècnia Valenciana serà l’empresa que ofereixi el castell de focs que tancarà la festa major de Lloret de Mar de l’any que ve. El motiu és que aquesta pirotècnia acaba de guanyar el concurs internacional de focs d’artifici de la població veïna de Blanes, celebrat del 23 al 27 de juliol.

El vencedor s’enduu un premi de 6.000 euros i dos contractes, que li permetran participar en la 50a edició del concurs de Blanes i posar punt i final amb una exhibició les festes d’estiu de Lloret de Mar del 2020.

El podi del concurs de Blanes d’enguany l’han completat l’empresa murciana Germans Ferrández –que ha quedat desbancada, després de guanyar durant tres edicions consecutives- i la italiana Poleggi.

La competició ha estat enguany molt renyida. La comissió tècnica i el jurat popular han atorgat 1.047 punts al vencedor, que va actuar el passat dijous. El segon classificat ha aconseguit 976 punts mentre que els italians se n’han emportat 933. La pirotècnia Gironina i la Saragossana han quedat en les darreres posicions.

spot_img

El + Vist