4.2 C
Blanes
Arriba el Mulla't 2023

La Piscina de Lloret se suma al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, aquest divendres

La idea és que els participants facin un donatiu de 3 euros i nedin tants metres com puguin.

Arriba el Mulla't 2023

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret se suma aquest divendres a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. L’activitat es fa en piscines d’arreu de Catalunya i de tot l’Estat espanyol amb l’objectiu de conscienciar la població sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

La Piscina de Lloret s’hi suma des del 2016. El director de l’equipament, Ricard Salinas, remarca que des de la Piscina els agrada col·laborar amb diferents causes solidàries al llarg de l’any.

“A la piscina intentem sumar-nos a totes aquelles iniciatives que poden ajudar una miqueta als estudis de les malalties i al benestar dels diferents grups de població”

Ricard Salinas

Qui vulgui col·laborar amb el Mulla’t, podrà fer-ho aquest divendres, entre les set del matí i les deu de la nit. La idea és que cadascú faci un donatiu de 3 euros i nedi tants metres com sigui possible. Per cada mil metres nedats, es regalarà una invitació per a les pistes de pàdel o bé per a les instal·lacions de la Piscina.

“Qualsevol persona pot venir i contribuir a la causa llançant-se l’aigua i nedant tots els metres que pugui pel Mulla’t”

Ricard Salinas

A més a més, a l’entrada de l’equipament hi haurà una parada on es vendrà marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple, que l’endemà dissabte serà al supermercat Esclat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist