28.5 C
Lloret de Mar
Un gos a la platja (Sergio Barroso)

La platja de Lloret tindrà un espai habilitat per a gossos fora de la temporada alta

El PSC demanava, en una moció, que s'hi pogués anar també durant la temporada turística, però l'equip de govern ha presentat una esmena a la totalitat.

Un gos a la platja (Sergio Barroso)

Darreres Notícies

Els gossos podran anar a una part de la platja de Lloret fora de la temporada alta. El ple ha aprovat per unanimitat habilitar un espai de la platja gran perquè les persones puguin anar-hi amb la seva mascota, però només durant els mesos en què no sigui època turística a la vila.

La proposta inicial l’ha fet el PSC amb una moció que demanava que s’habilités un espai en alguna platja de Lloret perquè s’hi poguessin portar els gossos durant tot l’any, també a l’estiu. Però el que s’ha aprovat finalment és una esmena a la totalitat de l’equip de govern que argumenta que Lloret de Mar no disposa de cap zona habilitada durant tot l’any a les seves platges perquè opta al distintiu de Banderes Blaves i un dels criteris d’obligat compliment per obtenir-la és la prohibició d’animals domèstics.

Des de l’oposició han criticat que es parli de la marca de pet friendly a Lloret, quan després no es permet anar-se a banyar amb els gossos. Però, tot i així, tothom ha donat suport a la iniciativa d’habilitar una part de la platja de Lloret durant l’hivern. Així doncs, aquesta part se sumarà a l’espai de la platja de Fenals que ja està habilitada per a animals fora de la temporada turística.

spot_img

El + Vist