7 C
Lloret de Mar

La pluja no fa tirar enrere els voluntaris del ‘Plogging Day’ a Lloret

La neteja en l'entorn de Fenals ha comptat amb els Mossos d'Esquadra i el Club Esportiu Aigües Obertes, a més de l'exvicepresidenta Joana Ortega.

Les restes trobades en el Plogging Day
Les restes trobades en el Plogging Day

Darreres Notícies

La pluja no ha fet tirar enrere els voluntaris de l’anomenat ‘Plogging Day’. Una pràctica nova, que tingut lloc aquest matí a l’entorn de Fenals, que combina l’esport amb la recollida de residus. Els voluntaris, de totes les edats, han recollit tot tipus de plàstics -com ampolles, llaunes i palletes-, burilles, tovalloletes o fins i tot una roda. Han fet la neteja sobretot per la pineda, però també per la platja.

La jornada ha comptat amb la presència destacada de l’exvicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, així com el club esportiu dels Mossos d’Esquadra -que han fet una neteja subaquàtica al mar de Fenals- i del club esportiu Aigües Obertes de Lloret. Tot plegat, liderat per Erik Alhström, creador del moviment del ‘Plogging’ l’any 2016 a Suècia.

La iniciativa -simultània en ciutats i municipis de 17 països– s’ha fet aquest dissabte al matí a l’entorn de Fenals. La jornada arriba després del primer congrés de ‘Plogging’, celebrat ahir a Lloret amb un seguit de debats amb joves, entitats, empreses i administracions.

spot_img

El + Vist