8.2 C
Blanes
La façana lloretenca, captada pel dron de la Policia Local

La policia local de Lloret posa unes 100 denúncies a veïns que no respecten el confinament

Les sancions poden arribar fins als 3.000 euros.

La façana lloretenca, captada pel dron de la Policia Local

Darreres Notícies

La policia local de Lloret de Mar ha posat en només dos dies cap a un centenar de denúncies a ciutadans que no han respectat el decret de confinament a causa del coronavirus. És a dir, per estar al carrer sense un motiu de primera necessitat, previst en l’ordre de confinament que va entrar en vigor el dilluns passat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, subratlla que “no es pot passejar pel carrer sense justificació” tot i que assegura que la majoria de la població respecta les ordres de quedar-se a casa.`

Els agents, patrullant en bicicleta, pel carrer Sant Pere (font: Policia Local Lloret)

Això ha passat durant aquesta primera setmana, en què les autoritats alerten que les infraccions per no complir l’ordre de confinament poden arribar fins als 3.000 euros.

Es recorda, des de la policia, que només es pot sortir de casa per comprar menjar, anar a la farmàcia, al banc i a establiments de telefonia, entre d’altres. Si tenim mascotes, les podem passejar però el mínim temps possible i sempre en solitari, mai en grup.

Tot i l’aturada de gran part de la població, alguns serveis segueixen sent imprescindibles, com el que presta la policia, encarregada de vetllar pel compliment del confinament i per la seguretat de tots els ciutadans. Davant aquest fet, però, els agents lloretencs han posat en pràctica algunes mesures de control i vigilància enginyoses, com per exemple l’ús de drons.

La riera, en una imatge captada pel dron de la policia local. Font: Policia Local Lloret

Els drons permeten ampliar el radi de vigilància, especialment en les zones de difícil accés, i minimitzen el risc de contagi.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist