22.9 C
Lloret de Mar
Fotografia del mes de maig del 2019

La Policia Local i Protecció Civil editen per primera vegada un calendari solidari

Els diners aniran destinats a les associacions ForçAME i Pas a Pas.

Fotografia del mes de maig del 2019

Darreres Notícies

La Policia Local i Protecció Civil han editat, per primera vegada, un calendari solidari per a l’any 2019. L’objectiu és promocionar i ajudar dues associacions sense ànim de lucre, que estan molt arrelades a Lloret de Mar, on hi fan una gran tasca social.

- Publicitat -

Aquestes dues entitats són ForçAME i PAS A PAS. La primera, creada l’any 2014, de forma voluntària i altruïsta, arran d’un cas personal, duu a terme un munt d’activitats destinades a investigar sobre l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia sense cura que es coneix amb el nom d’AME.

La segona entitat és PAS A PAS. Es va muntar l’any passat, per part de famílies amb nens amb autisme, amb l’objectiu de donar-los suport i una atenció adequada. El cap de la policia local, Quim Martín, assenyala que han triat aquestes dues ONGs “perquè fan moltes activitats i era una oportunitat“.

Els calendaris solidaris es poden comprar a la caserna de la policia o bé demanar-lo per email (policialocal@lloret.cat). El preu són 10 euros. Els diners es destinaran íntegrament a les dues associacions: FORÇA AME i PAS A PAS. De moment, la policia i Protecció Civil han fet una primera tirada de 150 exemplars.

La finalitat és donar suport a ForçaAME i a PAS A PAS. I a més, difondre la feina que fan així com dels serveis que proporciona la policia local i el departament de Protecció Civil a Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist