16.5 C
Lloret de Mar
Interior d'una de les botigues inspeccionades

La Policia Nacional intervé més de 1.600 productes de luxe falsificats per un valor de 330.000 euros

Es venien en dos establiments a Lloret de Mar i l'Estartit.

Interior d'una de les botigues inspeccionades

Darreres Notícies

La Policia Nacional ha detingut dues persones com a presumptes responsables de la venda de productes de luxe falsificats en dues botigues situades a Lloret de Mar i l’Estartit. Els agents han intervingut més de 1.600 peces que en cas de ser originals haurien tingut un valor en el mercat de més de 330.000 euros.

Els representants legals de diverses marques van denunciar l’existència de dues botigues ubicades a la zona turística de Lloret de Mar i l’Estartit on es venien falsificacions dels seus productes com samarretes, gorres, pantalons i complements de marques de luxe conegudes.

Els dos detinguts es podrien enfrontar a un presumpte delicte contra la propietat industrial. Dins del material confiscat, hi ha peces de vestir, complements i també hi ha logotips de marques conegudes a punt per afegir-los a les peces de roba imitant els models originals.

La investigació ha estat portada per agents de la Policia Nacional de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Barcelona, així com de les comissaries de Lloret de Mar i Figueres.

spot_img

El + Vist