19.4 C
Lloret de Mar
Marxa cicloturista 'La Induráin'

La presència d’Induráin i el Rally marquen un cap de setmana esportiu intens a Lloret de Mar

Són dues cites que portaran a la vila un bon grapat de seguidors i esportistes.

Marxa cicloturista 'La Induráin'

Darreres Notícies

La presència destacada de l’exciclista professional Miguel Induráin i l’inici del Rally de Lloret marquen un cap de setmana esportiu molt intens a la destinació. Són dues cites que portaran a la vila un bon grapat de seguidors i esportistes.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que la presència d’un esportista destacat com és Miguel Induráin sempre és molt positiva per a la promoció de Lloret de Mar com a seu de turisme esportiu. En aquest sentit, agraeix la tasca feta per Melcior Mauri, ambaixador de Guitart Hotels, per portar el ciclista a Lloret.

Recordem que Miguel Induráin ja va ser al Lloret Cycling Weekend el 2018 i aquest cop torna a la vila per participar al clínic de preparació de la Titan Desert, on correrà per primera vegada dins de l’equip liderat per Melcior Mauri. La primera activitat del clínic és una xerrada aquesta tarda oberta a tothom. Començarà a les set de la tarda, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

El clínic es durà a terme al llarg de tot el cap de setmana amb sessions formatives i rutes en bicicleta, amb l’objectiu de preparar la Titan Desert, que es disputarà a l’abril.

Segons Elizabeth Keegan, tant l’organització d’aquest clínic com el fet de recuperar el Rally de Lloret de Mar confirmen, un cop més, la bona feina que està fent la destinació en el sector del turisme esportiu.

Esdeveniments com aquest, segons la responsable de Lloret Turisme, contribueixen a allargar la temporada al municipi. A més, en aquest inici d’any, per Lloret ja hi han passat molts ciclistes, tant amateurs, com d’equips professionals com el Paris Cycliste Olympique, Dunkerque Cofidis o Nippo Delko One Provence. A més, també s’han organitzat diferents competicions i estades de futbol.

Recordem que Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i és la que compta amb més disciplines certificades en aquest àmbit. Pel que fa al ciclisme, cada any rep més de 3.000 practicants, tant amateurs com professionals, que realitzen estades i entrenaments a la vila.

spot_img

El + Vist