14.3 C
Blanes

La primera trobada de ‘Coros Rocieros’ omple l’església de Sant Romà

La primera trobada de coros rocieros es va celebrar dissabte 8 de setembre, coincidint amb la diada de les Marededéu Trobades i la Celebració de la Divina Pastora.

Darreres Notícies

L’església de Sant Romà es va omplir dissabte a la tarda per celebrar la primera trobada de coros rocieros, organitzada per la parròquia, la Casa Cultural de los Pueblos de Íllora, la Penya del Granà i l’Ajuntament.

En aquesta primera edició hi van participar el Coro Rociero Azahares de Palamós, el Duendes del Camino de Girona i el Bahía de Blanes, a banda del grup de sevillanes de los Pueblos de Íllora. El president de la Penya del Granà i de la Casa Cultural de los Pueblos de Íllora, Sebastián Crespo, apunta que la intenció és fer créixer aquesta trobada i organitzar una altra activitat per fer coincidir la música andalusa amb la catalana.

Mossèn Martirià Brugada recorda que la parròquia sempre acull activitats musicals de tot tipus. Com a segon tinent d’alcalde, Jordi Orobitg remarca la intenció de fomentar la convivència ciutadana entre sensibilitats diferents.

La primera trobada de coros rocieros es va celebrar dissabte, coincidint amb la diada de les Marededéu Trobades i la Celebració de la Divina Pastora.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist