7.3 C
Lloret de Mar

La quina de l’hoquei i la natació es desborda, amb gent al carrer

Ha tingut lloc aquesta diada de Sant Esteve amb uns 800 participants i s’han pogut recaptar prop de 20.000 euros ‘bruts’. Les xifres parlen per si soles.

La sala de l'Olympic, plena per a la quina dels clubs esportius.
La sala de l'Olympic, plena per a la quina dels clubs esportius.

Darreres Notícies

Després de dos anys de no fer-se per la pandèmia, la gran quina dels clubs d’hoquei i de natació ha arrasat fins al punt de deixar gent al carrer, i no han estat poques persones.

servicios profesionales jimenez

Ha tingut lloc aquesta diada de Sant Esteve amb uns 800 participants i s’han pogut recaptar prop de 20.000 euros ‘bruts’. S’hi han de descomptar les despeses de l’activitat i tot el que quedi serà per a les dues entitats esportives, a fi de promocionar-hi l’esport de base.

gent fent cua a la quina
La gent fent cua per entrar a la quina, que ha quedat al carrer.

Jordi Minguella, coordinador de l’activitat, demana “disculpes a tota la gent que ha quedat fora, però la sala estava plena i s’han venut tots els cartrons, fins a 700” i conclou que “hem estat desbordats però ho millorarem en pròximes edicions”.

Els regals de la “quina de l’Olympic” -així es coneix, pel lloc on es duu a terme-, superaven els 20.000 euros. Hi havia de tot: un televisor, un aspirador intel·ligent, pernils, bicicletes, vals per una nit d’hotel, sopars, etc.

Aquest dilluns s’han jugat fins a 11 quines amb els clubs d’hoquei i natació. Es demostra així que les quines tornen a la normalitat. Es calcula que en aquest cas es van quedar fins a 500 persones al carrer.

spot_img

El + Vist